Pályázatok

A kedvezményezett neve:

N & S Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

Versenyképesség növelése az N&S Tanácsadó Kft-nél adaptív technológiai innováció révén

A projekt azonosítószáma:

GINOP-2.1.8-17-2017-01687

A szerződött támogatás összege:

11 500 000Ft

A támogatás mérték (%-ban):

50 %

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk megvalósításával olyan szolgáltatási portfólióval bővül tevékenységünk, amely önmagában is egy új szolgáltatást jelent a piac számára. Az utóbbi időkben megnövekvő pályázati lehetőségek közül kifejezetten azon projektek megvalósítása adta az új szolgáltatási paletta felállításának ötletét, ahol valamilyen képzési program valósul meg.

A nagy mennyiségű képzések lefolytatása rendkívül sok adminisztrációs tevékenységgel jár, amelyhez hozzátartozik a szigorúan vett, és ellenőrzött képzések fotó- és iratanyagának dokumentációja. Ehhez olyan szolgáltatási portfólió felállítását irányozzuk elő, amelyhez egy összetett rendszerben működő mobil hordozható naplózó megoldás szükséges. A képzések lefolytatásának egyik legnagyobb adminisztrációját és megszervezését a képzési fotó- és hangdokumentációja jelenti. Jelen projektünkkel célunk az, hogy ezekhez a képzési folyamatokhoz beszerezzük azokat a hang- és fényképrögzítő berendezéseket, amelyekkel az adott képzési helyszínen könnyen és gyorsan el tudjuk végezni ezen dokumentációk feldolgozását. Ez az új szolgáltatásunk alapja.

Az OktCam egy olyan innovatív, integrált, hordozható eszköztár, amely bármely beltéri helyszínen könnyen, gyorsan üzembe helyezhető hang- és fényképrögzítést kínál olyan képzési helyszíneken, ahol a képzés, a résztvevők számossága és azonosíthatósága naplózásra kerül, megfelelve a személyes adatokat érintő jogszabályozásoknak. A dokumentációs rendszer megoldást nyújt az Európai Uniós pályázati feltételek szerint meghatározott rögzítési kötelezettségre.

Rugalmas, egyszerű, kézenfekvő megoldás egyaránt egyéni oktatók és országos felnőttképző intézmények számára.

Nem pusztán egy eszköz, hanem tárolási szolgáltatás és visszakereső rendszer is egyben.

Az eszköz használható infrastruktúra módban, mely jelentheti az interneten elérhető tároló rendszer használatát, vagy saját szerverekre történő mentést, illetve egyedi módban történő rögzítést (pl. pendrive).

Az infrastruktúra üzemmód előnye, hogy akár a képzést követő pár percben az adatok elérhetővé válnak a szerveren, a redundáns tárolás miatt magasabb az adatmegmaradás lehetősége, vagyis nagyobb biztonságban vannak az adatok, valamint az eszköz tároló kapacitása nem jelent korlátot.

Az egyedi rögzítési mód azokon a helyeken javasolt, ahol az eszköz internetkapcsolatának biztosítása nem vagy csak nehezen, drágán megoldható.

A hang- és képfelvételek és a külön tárolt metaadatok összerendelése egy, az eszközön tárolt adatbázisban történik, ahol a hang és képfájlok digitális lenyomata is tárolásra kerül. A módszer lehetővé teszi a rögzített adatok manipulációjának kizárását. A naplófájlok, a nagy adatmennyiségre való tekintettel egy külön archiváló központban kerülnek további tárolásra és megőrzésre. Az adatközpontban lehetőség van a mobil rögzítőkről a naplófájlok archiválására, további metaadatokkal együtt (pl. eszköz- és archiváló operátor azonosítója, az archiválás időpontja és helyszíne, stb.).

A napló felhasználása, a naplófájlok visszaellenőrzése: a naplófájlok a megfelelő jogosultság ellenőrzését követően operátori felügyelettel kereshetőek ki az archívumból. A kikeresést követően a megtekintés a jogosult személynek távoli hozzáféréssel is lehetséges, ehhez az archiváló központ biztosít megfelelő zárt csatornát.

 

A projekt befejezésének dátuma:

2018.09.30.